ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η KEA-TEC GmbH ασχολείται και κινεί τις διαδικασίες των πελατών της. Το πνεύμα καινοτομίας επηρέασε σημαντικά την ταυτότητα του ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης Διπλ. Μηχ. Martin Kern. Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας αφοσιώθηκε σε μια νέα τεχνολογία, την ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ (Ηλεκτροπόρωση) στη βιομηχανία τροφίμων.

Η επιχείρηση KEA-TEC GmbH δημιουργήθηκε στις αρχές της χιλιετίας μετά από μια πολυετή, εντατική φάση ανάπτυξης κατά την οποία επιτεύχθηκαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα με τη λειτουργία των εγκαταστάσεων ηλεκτροπόρωσης και υπήρχε θετική πρόβλεψη για μια επιτυχή διάθεση στο εμπόριο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν υλοποιήθηκαν εγκαταστάσεις στη βιομηχανία επεξεργασίας χυμού και πατάτας. Η τεχνολογία τελειοποιήθηκε κυρίως για την επεξεργασία ολόκληρων καθαρισμένων πατατών για τη δημιουργία τσιπς πατάτας και επί του παρόντος χρησιμοποιείται στη βιομηχανία σε όλη την Ευρώπη.

Από την KEA-TEC GmbH και τους ειδικούς της μπορείτε να αναμένετε τα εξής:

Ανάπτυξη κορυφαίας ποιότητας
Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Καρλσρούης (KIT) (πρώην Κέντρο ερευνών και Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης), ο Martin Kern είναι πλέον εδώ και 20 χρόνια ειδικός στην επεξεργασία ζωτικών κυττάρων μέσω παλμικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ικανότητα & Εμπειρία
Από το 2002 ενσωματώνονται με επιτυχία εγκαταστάσεις στις διαδικασίες παραγωγής της βιομηχανίας τροφίμων. Όλες οι εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην περιοχή Waghäusel της Βάδης-Βυρτεμβέργης, συμπεριλαμβανομένων και της θέσης σε λειτουργία και συντήρησης σε όλη την Ευρώπη.

Συνεχής καινοτομία
Σε στενή συνεργασία με πελάτες και συνεργάτες εξασφαλίζεται σταθερή ανατροφοδοσία εμπειριών, έτσι ώστε να βελτιώνονται συνεχώς όλες οι παροχές.

Εξυπηρέτηση πελατών
Οι μηχανικοί και οι τεχνικοί της KEA-TEC GmbH είναι πάντα έτοιμοι να ακούσουν απόψεις για τα ζητήματά σας. Εξαιρετική ευελιξία, σύντομοι χρόνοι αντίδρασης και ικανοί συνεργάτες επικοινωνίας διασφαλίζουν για εσάς ομαλές, γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες.